Τρίτη, 22 Απριλίου 2008

Του χρόνου ακόμα πιο ψηλά

Μία πολύ καλή προσπάθεια και πορεία έφτασε στο τέλος της. Για φέτος όμως. Ο Αστέρας αρχίζει την προετιμασία και το σχεδιασμό για την καινούργια σεζόν, για να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Φέτος η προσπάθεια ήταν όχι απλώς καλή, αλλά απίστευτη. Ως νεοφώτιστη ομάδα έφτασε στην 7η θέση, χάνοντας την 5η στην τελευταία αγωνιστική και μένοντας 1 βαθμό πίσω από τον5ο πανιώνιο. Ανέβηκε τρένο τις κατηγορίες, παίρνοντας και το πρωτάθλημα κάθε χρονιά. Έκανε πολύ καλές μεταγραφές, παίχτες που αποδείχθηκαν λίρα 100. Και κάποιοι, όπως ο Μιλάνο και ο Ζαϊρί, δεν έχουν δείξει ακόμα το 100% των δυνατοτήτων τους.

Το τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού οι πιθανότητες θετικού αποτελέσματος ήταν ελάχιστες. Άλλωστε μετά το παιχνίδι με το Λεβαδεικό, η Ευρώπη απομακρύνθηκε και φάνηκε και ότι πλέον δεν ήταν ο άμεσος στόχος για φέτος. Το μόνο που έμενε στο τελευταίο παιχνίδι ήταν μία καλή παρουσία. Όπως και έγινε. Το 2-0 είναι ένα καλό σκορ, παρόλο που θα μπορούσε ο Αστέρας να είχε σκοράρει. Καλή εμφάνιση, αλλά ήττα. Αλλά δεν ενοχλεί κανέναν μας, καθώς η ομάδα έκανε ότι καλύτερο και μάλιστα με το παραπάνω.

Όσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα, δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο. Ο Ολυμπιακός το πήρε πάλι στα χαρτιά, σαν να το πήρε σε δημοπρασία όπως φαίνεται και στην εικόνα(!!!), η ΑΕΚ έμεινε 2η, αλλά είναι σαν να το πήρε και ο Παναθηναϊκός ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια, μετά τη Ριζούπολη, τρίτος και καταϊδρωμένος. Την καλύτερη μπάλα έπαιξε ο Άρης, ο οποίος δικαιούται να πάει uefa, σε αντίθεση με τον Πανιώνιο που έκλεψε την 5η θέση από τη Λάρισα.

Και όπως φωνάζανε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, στο οποίο προσπαθούσα να κρατηθώ για να μη φωνάξω στο πέναλτι που έπιασε ο Αμπάρης, και τώρα δε θα ήμουνα εδώ, αλλά στο ΚΑΤ, "Θρύλε γερά γερά και παρ' το στα χαρτιά"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: