Κυριακή, 3 Μαΐου 2009

Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Μέσα στο Πάσχα και μετά από πολλές προσπάθειες η ομάδα απο το blog συναντήθηκε επιτέλους... Και που αλλού θα μπορούσε να γίνει αυτή η συνάντηση; Στο Βόλο βέβαια, με τον οποίο έχουμε ασχοληθεί και με το παραπάνω στις αναρτήσεις μας! Πιστεύω πως επιτέλους τα παιδιά θα πουν μια καλή κουβέντα για αυτόν μετά τα μέρη τα οποία και τους ξενάγησα παρέα με την Έρση και πλήθος ντόπιων που ήρθαν να τους δουν από κοντά... Δυστυχώς δεν υπάρχουν ντοκουμέντα για αυτή την επίσκεψη των παιδιών.

Στην συνάντησή μας μιλήσαμε κυρίως για το blog και καταλήξαμε ότι έχει μια θαυμάσια πορεία την οποία και βέβαια την οφείλει στον Μιχάλη! Και σε μας εννοείτε αλλά πολύ λιγότερο! Μιλήσαμε βέβαια και για τα σχέδια και τις μελλοντικές μας αναρτήσεις, τις οποίες και ετοιμάζουμε με πολύ μεράκι (για αυτό και καθυστερούμε να γράψουμε εγώ και ο κύριος από την Αγγλία... Θέλουμε να έχουμε μια προσεγμένη δουλειά)!

Τέλος, θα ήθελα να πω πως η επόμενη συνάντηση μας θα είναι στην Αγγλία... Ναι ναι ερχόμαστε (εγώ τουλάχιστον θα έρθω) Weirdo... Όπου εκεί θα αποφασιστεί και η επόμενη μέρα του blog καθώς και η πορεία του που ελπίζουμε να είναι ανοδική!

Παιδιά σας περιμένουμε πάλι... Έχει και άλλα μπαράκια ο Βόλος... Πρέπει να τα δείτε...

4 σχόλια:

Michalis είπε...

Καλώς την και πάλι. Περάσαμε πολύ ωραία, αυτό να λέγεται. Εγώ είπα από το -10, πήρε ένα +!!! Κάτι που οφείλεται και στις δύο οικοδέσποινες!!!

Θα ξαναρθούμε σύντομα. Εγώ έτσι λέω πάντως. Το καλοκαίρι καλά είναι;

Περιμένουμε και την επόμενη ανάρτηση. Ξέρεις με ποιο θέμα, έτσι;

ydraulikos είπε...

Αυτο ελειπε να μην περασετε και καλα!!!!! Υπαρχει πίο ωραια πολη απ'το Βολο;(μην αρχισεις τις κακιες παλι...Σκεψου τους τοσους ντοπιους που ηρθαν να σε δουνε).Απ'οτι καταλαβα Μιχαλιο τους ετριξες τα δοντια γιατι βλεπω αρχισανε δυναμικα τις αναρτησεις...χεχε...Αντε σας ξαναπεριμενουμε-να μαι και γω αυτη τη φορα,να μη χασω τη θρυλικη συναντηση...

Michalis είπε...

Είπαμε, πήγε στο -9 ο Βόλος. Χρειάζομαι άλλες 10 επισκέψεις για να πάει στο +1. Και πάλι παίζεται...

Την επόμενη επιβάλλεται να είσαι κι εσύ. Ήρθαμε εμείς, κι αντί να κάτσεις έτρεχες στη Θεσ/νικη!!!

Weirdo είπε...

Εγώ δεν πήγα ποτέ Βόλο δεν ξέρω τί είναι αυτά που λέει η φίλη Ariel...
Χωρίς αποδεικτικά στοιχεία δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί κατηγορία οπότε δεν πήγα ποτέ :-p...

Υ.Γ. Καλά πέρα από την πλάκα καλά περάσαμε και με τα χαράς να φιλοξενήσω την επόμενη συνάντηση του blog στο μαγευτικό Bradford της Αγγλίας... Καλεσμένοι σαφώς και οι χιλιάδες αναγνώστες του blog...