Πέμπτη, 28 Μαΐου 2009

Αν ισχύει αυτό...

...είναι για να ξαναβγεί ο κόσμος στο δρόμο και να τα κάνει όλα γυαλιά καρφιά. Διαβάστε καταρχήν το κείμενο από το troktiko, το οποίο ας ελπίσουμε ότι δεν θα επαληθευτεί.

"Ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, ο αστυνομικός που τραυμάτισε θανάσιμα τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο τον περασμένο Δεκέμβρη στα Εξάρχεια, πρόκειται να αποφυλακισθεί αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές.
Ο συγκεκριμένος αστυνομικός έχει ήδη καταθέσει νέα αίτηση αποφυλάκισης και ελπίζει ότι σύντομα θα αποφυλακισθεί.
Σε πολλούς κύκλους διαδίδεται ότι η αποφυλάκιση αυτή είναι ένα από τα τάματα κυβερνώντος κόμματος προς τους συλλόγους της Μάνης για την «συνεισφορά» τους στον προεκλογικό του αγώνα."

Ότι θα αποφυλακιζόταν και ότι στο τέλος θα αθωωθεί κιόλας προσωπικά δεν είχα καμία αμφιβολία. Ότι όμως αυτό είναι υπόσχεση κόμματος προς συλλόγους της Μάνης που βοήθησαν στον προεκλογικό αγώνα, δείχνει τη ξεφτίλα του ελληνικού κράτους. Στο βωμό της εξουσίας και της νίκης/δόξας θυσιάζουν τα πάντα. Ακόμα και τη "δικαιοσύνη"...

Ξαναλέω όμως, με κάθε επιφύλαξη τα παραπάνω, καθώς δεν ξέρω αν ισχύει 100%. Αν επαληθευτεί ότι θα οφυλακιστεί τότε θα είμαι 100% σίγουρος, ότι κάπως έτσι έγινε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: