Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2009

'Εκλογές κόμματα με φρου φρου κι αρώματα

Μεγάλος Τζιμάρας. Ακριβώς έτσι είναι η κατάσταση. Τα έχουμε πει πολλές φορές μέσα από το blog, σίγουρα θα τα πούμε και στο μέλλον. Προς το παρόν η πιο τεριαστή ταινία στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου. Υπάρχει και το φιλότιμο, κάτι που έχουν χάσει οι πολιτικοί μας σήμερα και θα έλεγα και εμείς οι ίδιοι ως άνθρωποι. Πόσοι πραγματικά παραδέχονται τα λάθη τους; Μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα.5 σχόλια:

dapnipako είπε...

Αυτος ο κοσμος δε θα αλλαξει ποτε!

Michalis είπε...

Όσο δε ξέρουμε γιατί ψηφίζουμε.
Μήνυμα που είδα στο msn μου:

"autodinamiaaaa....ante geia sas fasistes....151 edres....klauthmonws oloi stis 9...."

Το είχε ως προσωπικό μήνυμα. Όταν του απάντησα φύγανε οι μεν για να ρθουνε οι δε μου απάντησε "άντε γεια κι εσύ. Την όρεξή σου νομίζεις ότι έχω. Πάω κλαυθμώνος να πανηγυρίσω"

Και μιλάμε για άτομο στην ηλικία μας.

dapnipako είπε...

Καλά πανηγύρια στην κλαυθμώνος σε όλους αυτούς προς το παρόν. Οι ίδιοι θα είναι που θα πάνε να τα σπάνε στην κλαυθμώνος σε μερικούς μήνες από τώρα.

Michalis είπε...

Όλα τα προβατάκια στους δρόμους. Βλέπω τώρα στις ειδήσεις να έχουν βγει στους δρομους να πανηγυρίσουν. Σε λίγο όπως λες θα ξαναβγουν για να διαμαρτυρηθούν. Όπως γίνεται πάντα δηλαδή. Αλλά όταν πάνε πάλι να ψηφίσουν δεν τα θυμούνται αυτά. Μπαίνουν στη μάντρα και ξεχνάνε όλα τ' άλλα.

Γι αυτό καλύτερα να ανέβουμε σε μια μπανανιά και να αρχίζουμε να κόβουμε μπανάνες.

ARIEL είπε...

Ypoklinomai sto videaki tou Mavrogialourou..Apo tis kaliteres ellinikes tainies....