Τρίτη, 1 Απριλίου 2008

Καλή πρωταπριλιά

Πρώτη Απρίλη, σήμερα και τα ψέματα έχουν την τιμητική τους. Οι φάρσες πέφτουν βροχή. Το θέμα είναι να ναι και επιτυχημένες. Μόνο μην αρχίσετε τις βλακείες με τις οδοντόκρεμες και τις κολόνιες. Το είχε κάνει κάποιος στο σχολείο, ρίχνοντας κολόνια στην αίθουσα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα με παιδιά όπως ο weirdo, που τους πείραζε. Ναι όντως αυτά είναι βλακείες, αλλά ένα καλό ψέμα λέει πολύ. Ακόμα και οι πολιτικοί μπορούν να πουν ψέματα σήμερα. Τώρα μάλλον μπερδεύονται και νομίζουν ότι η πρωταπριλιά κρατάει 365 μέρες, αλλά δε βαριέσαι βρε αδερφέ. Τι ψυχή έχουν 365 (τουλάχιστον!) ψέματα. Το χρόνο πάντα. Μην μπερδευτείτε και νομίζετε τη μέρα.
Όποιος θέλει ας γράψει τι είπε ή τι έκανε σήμερα. Να δώσει και καμιά ιδέα σε όποιον δεν έχει σκεφτεί κάτι.

2 σχόλια:

γιατι μπορω είπε...

ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΛ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΜΕ:
ΓΕΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΡΙΑ.ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ 4 Η ΦΟΡΑ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ:
ΕΛΑ Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ?

ΕΠΕΣΕ ΤΟ ......ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΩ... είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΚΛΑΣΙΚΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΛΛΑΖΑΜΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ...ΦΑΡΣΑ!ΦΕΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΕΡΑΣΑΜΕ!
ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΛΟΓΟ ΘΟΡΥΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΡΙΞΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ....