Τρίτη, 8 Απριλίου 2008

Ikariam


Δυστυχώς στα χρόνια της ανάπτυξης των ηλεκτρονικών παιχνιδιών είναι λίγα εκείνα τα παιχνίδια, τα οποία είναι στα ελληνικά. Ευτυχώς, όμως γίνονται φιλότιμες προσπάθειες να αναπτυχθούν και παιχνίδια στην ελληνική γλώσσα. Ένα από αυτά είναι και το Ikariam, το οποίο ναι μεν μπορεί να ήταν στα γερμανικά, αλλά πλέον υπάρχει και στα ελληνικά.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο χρήστης έχει τη δική του πόλη και προσπαθεί να την αναπτύξει οικονομικά, να κάνει εμπόριο με τους γείτονες, να χτίσει ότι είναι απαραίτητο, να μελετήσει στην ακαδημία και να φτιάξει στρατό για να επιτεθεί στους εχθρούς. Φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα δημιουργίας αποικιών και συμμαχιών που κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο συναρπαστικό.
Κατά τη γνώμη μου ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, το οποίο σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Στα θετικά του, ότι ο χρόνος προχωράει και ας μην είσαι συνδεδεμένος. Δηλαδή δεν σε θέλει από πάνω του 24/7.

Καλή διασκέδαση.

2 σχόλια:

ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ είπε...

Αχ επαιζα παλια ενα τετοιο παιχνιδακι με αποικιες...Αρε Μιχαλιο...Τι μου θυμισες.............

tha-ginoume-re-hlektrologoi είπε...

Εγω πάλι έπαιζα παλία ένα παρόμοιο, το Cossaks!!!Και είχα κολλήσει πραγματικά(παλέυαμε με τον αδερφό μου για το ποιός θα πρωτοπάιξει)....Πάντως είχε πολυ ενδιαφέρον:έχτιζες σπιτάκια,εκπαίδευες το στρατό,καλλιεργούσες,έφτιαχνες όπλα,πλοία και μετά έκανες επιθέσεις και σκοτωνες και παλευες(το αγαπημένο μου-ειμαι λιγο αιμοδιψης!!!).Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να ψάξω να το βρώ...Σ αφήνω να αρχίσω την αναζήτηση!!!!