Τετάρτη, 28 Μαΐου 2008

Πως να αφήσεις σχόλιο...

Ότι και να πείτε έχετε δίκιο για αυτή την ανάρτηση, αλλά νομίζω ότι πρέπει να βοηθήσουμε και αυτούς που δεν το έχουν. Λοιπόν η διαδικασία είναι η παρακάτω.
Στο τέλος κάθε ανάρτησης έχει μία υπερσύνδεση που γράφει "σχόλια". Πατώντας πάνω της, ανοίγει μία νέα σελίδα, στην οποία εμφανίζονται όσα σχόλια υπάρχουν μέχρι τώρα στην ανάρτηση, ή αν δεν υπάρχουν δεν εμφανίζεται τίποτα. Στη δεξιά στήλη, υπάρχει ένα πλαίσιο. Μέσα σε αυτό γράφουμε ότι θέλουμε. Από κάτω έχει 4 κουκκίδες. Αν έχουμε λογαριασμό στο gmail, παταμε το πρωτο και βαζουμε τα στοιχεια. Αλλιώς, πατάμε την τρίτη κουκίδα και συμπληρώνουμε μόνο το όνομα ή αν θέλει κάποιος να κρατήσει την ανωνυμία του, επιλέγει την τελευταία κουκκίδα. Τέλος πατάμε "Δημοσιεύστε το σχόλιο σας" και αυτό θα προστεθεί στα σχόλια της ανάρτησης.
Αφιερωμένο στη Νεφέλη...

2 σχόλια:

νεφελη είπε...

δεν το εχω?ακου εκει δεν το εχω...εγω ειμαι γνωστος χακερ αν θεσ να ξερεις,οποτε προσεχε μη σου μπλοκαρω το blog με τις φοβερες γνωσεις που εχω απο pc(πως ειπαμε οτι ανοιγουν?)!τεσπα,ως ανωτερος ανθρωπος το αφηνω ασχολιαστο(κ καλα)...α,και λεω να ψηφισω το ποδηλατο του φιλιππου(καλα ποσο ανωτερη ειμαι??)i m just kidding...!!φλκ μιχαλιω,a bientot!k thnx για το αφιερωμα!

Weirdo είπε...

Γιατί just kidding. Αφού το δικό μου είναι πιο ωραίο, το δικό μου να ψηφίσεις... Ακούς εκεί just kidding...