Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2008

Ο Κούγιας ξαναχτυπάΚαι να που το είδαμε κι αυτό. Όχι ότι δεν το περιμέναμε, αλλά τέλος πάντων. Μετά την παραίτηση των δύο δικηγόρων των αστυνομικών, την υπεράσπισή τους ανέλαβε ο Κούγιας. Προφανώς και έχουν το δικαίωμα της υπεράσπισης. Όμως δεν έχει κανείς το δικαίωμα, να βγαίνει και να λέει τέτοια χοντρά πράγματα, προσβάλλοντας τη μνήμη ενός νεκρού.
Τι θα πει κύριε Κούγια, το κύριε είναι σχετικό, ότι "Αν τελικώς έπρεπε να χαθεί το παιδί θα το κρίνει η δικαιοσύνη". Τα ακούτε αυτά που λέτε; Βουτάτε τη γλώσσα σας στον εγκέφαλο πριν μιλήσετε; Δηλαδή λίγο τσίπα δεν έχετε πάνω σας; Οι άλλοι δύο συνάδελφοί σας γιατί παραιτήθηκαν και εσείς βγαίνετε και κάνετε τέτοιες δηλώσεις; Για πείτε μου. Για πείτε μας...
Ή από πότε μία δολοφονία ενός 16χρονου από έναν μπάτσο είναι μία "παρεξήγηση", όπως είπατε;

Μάλλον ρε Κούγια εσένα πρέπει να κλείσουν μέσα. Γιατί είσαι κάτι παραπάνω από επικίνδυνος όταν βγαίνεις και λες τέτοια πράγματα. Προκαλείς, δεν το καταλαβαίνεις;

Και όπως πολύ σωστά παρατήρησε κάποιος γνωστός. Μήπως ούτε ότι τους ανέλαβε ο Κούγιας είναι τυχαίο; Μήπως θυμίζει πάλι υπόθεση Καλτεζά; Γιατί και τότε ο Λυκουρέζος ήταν δικηγόρος τους.

Δυστυχώς στο ίδιο έργο θεατές είμαστε και πολύ φοβάμαι ότι όσο κάποιοι μένουν και θα συνεχίσουν να μένουν ατιμώρητοι στο ίδιο έργο θεατές θα μείνουμε για πολλά χρόνια ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: