Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2009

Τί μας λες ρε;

Εχθές το βράδυ μιας και δεν είχα τι να κάνω, έβλεπα στην τηλεόραση την εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου. Γενικά δεν τον πάω, αλλά κάποια σημεία της εκπομπής είχανε ενδιαφέρον. Και κάποια άλλα είχανε και γέλιο. Ένα από αυτά ήταν και το παρακάτω. Είχε βγει λοιπόν ο εκδότης της εφημερίδας "Αδούλωτη Μάνη", όπου μετά τη δολοφονία του Αλέξη, άνοιξε λογαριασμό σε τράπεζα για τον μπάτσο και τα παιδιά του και το είχε πρωτοσέλιδο, και την οποία κατηγόρησε ο Τριανταφυλλόπουλος. Μετά του στείλανε κάτι μπλουζάκια και σημειώματα ότι αυτοί είναι Μανιάτες κτλ κτλ. Η ιστορία δεν έχει και τόση σχέση με τα παρακάτω.

Ο εκδότης λοιπόν αυτής της εφημερίδας είναι κάτι στο ΛΑΟΣ, δεν θυμάμαι πως το είπε. Οπότε προς το τέλος της τηλεφωνικής συνομιλίας, είπε το εξής κορυφαίο:
"Λέω κι αυτό για να το ακούσουν όλοι οι Έλληνες και να καταλάβουν ότι χωρίς στρατό, χωρίς αστυνομία, χωρίς εκκλησία, χωρίς οικογένεια και χωρίς φιλοπατρία, Ελλάδα δεν υπάρχει"

Τί λες ρε φίλε; Από πότε ένα κράτος δεν υπάρχει αν δεν υπάρχει αστυνομία και στρατός. Θα μας τρελάνει ο τύπος. Και αφήστε μας ήσυχους με την εκκλησία. (Τα είδαμε τα χάλια της. Είδαμε πόσο πιστοί είναι όλοι εκεί. Μόνο για το χρήμα και τις θέσεις ενδιαφέρονται και εκεί.) Τί να πω; Πραγματικά είναι για γέλια ο τύπος. Ή και για κλάματα όταν βλέπεις ότι υπάρχουν άνθρωποι με τέτοιες απόψεις.

Αλλά τι περιμένεις από έναν άνθρωπο που ανήκει ιδεολογικά σε ένα κόμμα που έχει αρχηγό του τον Καρατζαφέρη. Ακούστε τι είπε στον Alpha και θα γελάσετε ακόμα περισσότερο.

http://www.tvxs.gr/v2891

Ένα από τα σημεία που αξίζουν σχολιασμό είναι αυτό για την κουκούλα που είπε και την ποινικοποίηση της. Μάλλον ξεχνάει ότι με την κουκούλα επιβίωσαν κάτι ομοϊδεάτες του το 40 και την εποχή της χούντας. Αλλά άμα είναι καραγκιόζης ο άνθρωπος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: