Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2009

Ωραία συμπεριφορά...

Να πάλι οι φίλοι μας οι μπάτσοι. Βγήκαν και πάλι έξω. Κι αρχίσανε να βαράνε όποιον βρούνε. Αφού κλείσανε λοιπόν κόσμο μέσα στα γραφεία του και δεν τον άφηναν να βγει έξω, χωρίς καμία δικαιολογία, άρχισαν να σπρώχνουν μέχρι και μία γιαγιά και να συλλαμβάνουν δικηγόρους. Ωραίοι είστε ρε. Σε ωραίο δημοκρατικό κράτος ζούμε.Και δείτε σχόλιο αναγνώστη στο troktiko.

"Για να μη τρελαθούμε τελείως, το Βίντεο απο την Ασκληπιού δείχνει αστυνομικούς ψύχραιμους που προφανώς βάσει σχεδίου έχουν αποκλείσει ενα δρόμο και έξαλλοι αριστεροφασίστες δεν γουστάρουν να υπακούσουν και τους επιτίθενται φραστικά και σωματικά με αποκορύφωμα... να σπρώχνουν επίτηδες μια γιαγιά να πέσει κάτω και να την μαζεύουν οι αστυνομικοί. Του λόγου το αληθές μαρτυρά το γεγονός οτι τα κανάλια δεν το έδειξαν"

Πρώτον. Από πότε είναι μέσα στα καθήκοντα της αστυνομίας να κλείνει δρόμους και να μην αφήνει το κόσμο να βγει από τα γραφεία του; Από πότε η αστυνομία πρέπει να απαντά ξύνοντας το κεφάλι ειρωνικά όταν της ζητάνε να δώσει εξηγήσεις για κάτι το ανεξήγητο; Μάλλον ούτε αυτός θα ήξερε γιατί το κάνανε. Τώρα το ψύχραιμοι ήταν, για δείτε ξανά το βίντεο και πείτε μου κι εσείς. Όσο για τη γιαγιά, δεν είδα κανέναν από τους "αριστεροφασίστες" (που το βρήκε αυτό, για να το γράψει), να σπρώχνει τη γιαγιά.
Ένα ζευγάρι γυαλιά δώρο στον αναγνώστη.
Και από πότε κρίνουμε κάτι από το αν το δείχνουν τα κανάλια ή όχι. Ας μην σε αφήνανε και εσένα να περάσεις και τότε θα βλέπαμε τι θα έλεγες.

Και για να κλείσουμε την ενότητα "ωραία συμπεριφορά" δείτε τι έκαναν τα καλά μας τα ΜΑΤ που μας λέει ο διευθυντής της μανιάτικης εφημερίδας ότι δεν μπορούμε να υπάρξουμε χωρίς αυτά και την αστυνομία.Από το indymedia η τελευταία φωτογραφία

Δεν υπάρχουν σχόλια: