Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2009

Δεν μας τηλεγραφείς...

...ρε ΔΟΕ. Τί έγινε και τα πήραμε; Έγινε ότι βρέθηκε θετικό το δείγμα της Αθανασίας Τσουμελέκα, το οποίο επανεξετάστηκε μετά από 6 μήνες. Την πρώτη φορά, την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων δηλαδή, το δείγμα ήταν αρνητικό. Και τώρα ως δια μαγείας μετά από 6 μήνες, που ελέγχθηκε ξανά χωρίς η ίδια να το ξέρει, βρέθηκε θετικό. Καλά ποιον πάτε να δουλέψετε;

Σχετικό άρθρο στο sport.gr.

Έχει φάει κόλλημα η ΔΟΕ. Τί δεν της πάει καλά άραγε με την Ελλάδα; Το καλοκαίρι φαγώθηκε να μην κατέβει η Θάνου στους αγώνες; Γιατί; Αφού το όριο το είχε πιάσει, σε έλεγχο δεν βρέθηκε "βρώμικη" (το αντίθετο του καθαρή!), αλλά η ΔΟΕ ανένδοτη. Η Θάνου δεν έτρεξε. Αλλά αν ήταν λίγο έξυπνοι αυτοί οι "αθάνατοι", θα την άφηναν να τρέξει και ούτε στα ημιτελικά δεν θα έμπαινε. Εκεί να δεις πως θα ξεφτιλιζόταν η Θάνου.

Έχουν φάει κόλλημα με τους Έλληνες αθλητές. Αλλά με τα Αμερικανάκια όλα καλά. Γιατί η ομάδα μπάσκετ της Αμερικής δεν πήγε να μείνει στο Ολυμπιακό χωριό; Μη μου πείτε ότι δεν καταλαβαίνετε το λόγο. Μα φυσικά γιατί με το που μπεις μέσα στο χωριό, υποβάλλεσαι σε έλεγχο. Επίσης να μην ξεχνάμε ότι η USA team βγήκε πρώτη στο ολυμπιακό τουρνουά. Και; Είναι λόγος αυτός για να γίνει έλεγχος στους παίχτες της; Μα καλά τί ρωτάτε τώρα; Πάτε καλά; Άλλωστε από το 1994 που συμμετέχουν NBAers έχει γίνει συμφωνία να μην ελέγχονται οι παίχτες της Αμερικής.

Α και να μην ξεχάσω να πω για την καταγγελία της Γαλλίδας διαιτητή που είπε ότι είχανε οδηγίες να σφυρίζουν υπέρ των ΗΠΑ. Αυτά όμως η ΔΟΕ δεν τα κοιτάει. Άντε γεια είμαι κι εγώ. Τι να κοιτάξει, αφού αυτή έχει δώσει τις οδηγίες.

Αφήστε την Τσουμελέκα ήσυχη. Η κοπέλα είπε ότι πλέον σταματάει τον αθλητισμό. Κρίμα. Αλλά να σας πω την γνώμη μου καλά κάνει. Φύγε από εκεί μέσα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Σ' ευχαριστούμε για το χρυσό του 2004!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: