Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2009

Είμαστε κουκουλοφόροι, είστε ζώα...

Μία πρόσφατη εκπομπή του ράδιο αρβύλα, που αναφέρεται στην ποινικοποίηση της κουκούλας. Δεν έχω να προσθέσω κάτι, συμφωνώ στα περισσότερα από αυτά που λένε. Προσέξτε τα σημεία, όπου στέλνει κάποιος μήνυμα και λέει ότι τον πήγανε στο τμήμα επειδή μέσα από το κράνος της μηχανής φόραγε κουκούλα για να μην κρυώνει από τον αέρα. Και επίσης το σημείο, όπου παίζει το απόσπασμα με το Δένδια, όπου λέει "Μπορεί εσείς να διαφωνείτε, εμείς όμως αυτό θα κάνουμε". Δηλαδή, δεν πα να μπιιιιπ, εμείς αυτό που θέλουμε θα κάνουμε. Σιγά μην μας ρωτήσουν κιόλας.Δείτε άλλο ένα και ακούστε τι λέει στην αρχή του βίντεο ο Δένδιας. Θέλουν να βγάλουνε την κουκούλα. Δεν υπάρχει πρόβλημα αν εσύ βρίσεις ή σπάσεις χωρίς κουκούλα. Κανένα σου λέω. Αλλά δεν είναι δυνατόν να πηγαίνεις να βρίζεις και να σπας με κουκούλα. Που νομίζεις ότι βρίσκεσαι ρε. Ναι ρε εσύ. Αλήτη, κάφρε. Και λίγα σου λέω. Ρε με κουκούλα; Που πας ρε;Αυτά τα μέτρα είναι στέρηση προσωπικής ελευθερίας. Το να σπάσεις με ή χωρίς κουκούλα είναι αδίκημα. Δεν υπάρχει διαφορά. Το να σε συλλάβουν όμως επειδή φοράς κουκούλα είναι παραλογισμός. Είναι μέτρα για την κάλυψη των ανικανοτήτων τους. Δεν γίνεται να διαβάζω εγώ εχθές το βράδυ ότι μπήκε κάποιος σε ένα προποτζίδικο στη Νέα Σμύρνη για ληστεία και πυροβόλησε και σκότωσε τον νεαρό που δούλευε εκεί. Που είναι η αστυνομία να προστατέψει τον πολίτη; Ή μήπως δεν φόραγε κουκούλα, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα; Αλλά έχουμε φτάσει στο σημείο, ή μάλλον μας έχετε φτάσει στο σημείο, να κάνουμε το διαχωρισμό αστυνομίας πολιτών, λες και είναι ο ένας γήινος και ο άλλος εξωγήινος. Έχετε καταντήσει την αστυνομία ως ότι πιο απαξιωτικό υπάρχει, έχετε καταφέρει να κόψετε τους δεσμούς κοινωνίας αστυνομικού, από την πρώτη στιγμή που κάποιος μπαίνει μέσα στη σχολή αστυνομικών και ως συνέπεια αυτού, έχουμε να μην είναι ο αστυνομικός εκεί έξω για το καλό του πολίτη, αλλά για να τον χτυπήσει, να τον βρίσει και φυσικά για να προστατέψει περιουσίες πολιτικών, δημοσιογράφων και τραπεζών.

Και μιας και είπα βρίσει. Ποινικοποιήσατε και την εξύβριση ΜΠΑΤΣΩΝ. Συγνώμη, συγνώμη, αστυνομικών ήθελα να πω, μην φάω και 10 χρόνια. Ή 5, δεν ξέρω. Εξαρτάται αν θα βρέχει για να φοράω την κουκούλα ή όχι. Και το κάνατε αυτό, όπως ακούσαμε και στα πιο πάνω βίντεο, για να προστατέψετε ένα δημόσιο λειτουργό. Την εξύβριση πολιτών από ΜΠΑΤΣΟΥΣ, όπως είδαμε αρκετές φορές σε βιντεάκια του Δεκέμβρη και προφανώς έγινε σε άλλες τόσες που κανείς δεν τα έγραψε, δεν θα την ποινικοποιήσετε; Δηλαδή ο αστυνομικός είναι εκεί έξω για να μας προστατέψει ή για να βρίσει τη μάνα μας;

Το πρόβλημα δεν είναι ούτε η κουκούλα, ούτε οι πολίτες, ούτε η αστυνομία. Το πρόβλημα ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ που έχετε κάνει την κοινωνία ΣΚΑΤΑ. Σαν τα μούτρα σας που λένε. Και για να μην το πάρει κανείς μονόπλευρα, όταν λέω εσείς, εννοώ και τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ και το Σύριζα. Καλά το ΛΑΟΣ δεν το αναφέρω καν, είναι από άλλο πλανήτη. Αλλά, όχι. Είδατε; Τα μέτρα που πρότεινε ο Καρατζαφέρης πέρασαν. Τα βλέπετε έτσι; Ποια δημοκρατία και μακακίες μας λένε. Δεν ζούμε σε δημοκρατία πάει και τελείωσε αυτό. Το έχουμε καταλάβει εδώ και χρόνια, αλλά τώρα γίνεται όλο και πιο σαφές. Το πρόβλημα του ότι δεν ζούμε σε δημοκρατία είστε όλοι ΕΣΕΙΣ, ΕΣΕΙΣ με τις γραβάτες που λέει και ο Κανάκης. Εσείς πρέπει να σηκωθείτε και οι 300, και όχι μόνο, και να φύγετε. Αν δεν μπουν νέα και φρέσκα μυαλά μέσα στη Βουλή, δουλεία δεν γίνεται. Αλλά τι λέω. Πάλι θα απογοητευτούμε. Όλοι τα ίδια σκατά γίνονται με το που μπουν εκεί μέσα. Αν και η μετάλλαξή τους έχει ξεκινήσει από πολύ πιο νωρίς. Πάρτε για παράδειγμα τα κομματόσκυλα στις σχολές.

Ας σταματήσω κάπου εδώ, γιατί θα μπορώ να γράφω σελίδες, αλλά δεν έχει νόημα. Αν δεν τους δείξουμε, ότι τους θεωρούμε ανίκανους, τότε δεν θα γίνει τίποτα σε αυτή τη χώρα. Φταίνε αυτοί, αλλά φταίμε και εμείς που κάθε τέσσερα χρόνια ψηφίζουμε τους ίδιους και τους ίδιους. Αν δεν μπει ένα Χ σε όλους εκεί μέσα, σε εκείνο το σπιτάκι, που έχει ελληνική σημαία πάνω, αλλά ένα κόκκινο φωτάκι θα έπρεπε να είχε, και που μέσα υπάρχουν 300 που έχουν κάνει την Ελλάδα ολόκληρη να έχει από πάνω της ένα κόκκινο φωτάκι, τότε δυστυχώς ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ τίποτα και ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: