Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2009

Πίσω ξανά

Πίσω ξανά στη Ξάνθη, αλλά και στο blog. Καλές ήταν οι διακοπές του καλοκαιριού, όχι ότι δεν θα ήθελα και άλλες, αλλά καλά ήταν. Γεμάτες, με πολλά μέρη, όπως Ηράκλειο, Χανιά και για την ακρίβεια φαράγγι της Σαμαριάς, Αθήνα, παραδόξως, Ναύπλιο, Τρίπολη. Και φυσικά με καλή παρέα όπου και να σαι περνάς καλά. Όπως κι έγινε τις μέρες που πέρασαν.

Όμως τώρα επιστροφή στη Ξάνθη, στο διάβασμα και σε λίγες μέρες στις γιορτές της παλιάς πόλης και την εξεταστική. Και για να μην ξεχνιόμαστε και στις φίλαθλες υποχρεώσεις μας με τον Αστέρα μιας και ξεκινάει και το πρωτάθλημα.

Εκτός απ' αυτά, βέβαια, μπαίνουμε και στο δεύτερο Σεπτέμβρη για το blog και μπορεί μέσα στην εξεταστική να επανέλθει σε καλοκαιρινούς ρυθμούς, το blog πάντα, αλλά μέχρι τότε ελπίζω και θέλω να βάζω μία ανάρτηση τη μέρα. Έχω μερικά θέματα στο μυαλό μου, που έχουν σχέση με το καλοκαίρι που πέρασε ή με διάφορα γεγονότα που μας έκαναν εντύπωση τον τελευταίο καιρό, θετικά ή αρνητικά.

Προς το παρόν σας αφήνω για να πάω να δω το δεύτερο ημίχρονο του φιλικού της Εθνικής που μόλις ξεκίνησε. Καλά τα πάμε, αν σκεφτεί κανείς ότι έχουμε μια ομάδα με σημαντικές απουσίες και με καινουργίους, αλλά καλούς, παίχτες.

Έχουμε μέρες αρκετές για να τα πούμε όλα.

Μέχρι τότε... απολαύστε κι εσείς μια μπύρα. Μην πίνω μόνος μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: