Τρίτη, 25 Μαΐου 2010

Λίγο απ' όλα...

Επιστροφή και πάλι. Αλλά για λίγο. Καιρό έχουμε να τα πούμε από το blog. Πολλά έγιναν από τότε, αλλά μάλλον δεν άλλαξε και τίποτα. Τα παιδιά (Φίλιππος και Φρύνη) με τα δύο κείμενα από κάτω με έχουν καλύψει πλήρως, οπότε δε θα αναφερθώ καθόλου στο θέμα.

Γενικά δεν θα αναφερθώ σε κάποιο συγκεκριμένα. Δεν υπάρχει τον τελευταίο καιρό όρεξη για γράψιμο. Και από το να το ζορίζεις για να μπαίνει κάτι, καλύτερα να μένει κενό. Και επειδή πλησιάζει και η εξεταστική, τα κείμενα τα βλέπω ακόμα πιο αραιά.

Θα δείξει...

Προς τα παρόν, μερικά μαζεμένα άρθρα και αναρτήσεις από άλλα blogs, που σχολιάζουν τα τελευταία γεγονότα και μας ενημερώνουν για άλλα.

Θα ξεκινήσω, με τα αποτελέσματα μίας έρευνας από καθηγητές του πανεπιστημίου εδώ στη Ξάνθη. Να σας πω την αλήθεια, δεν τον είχα και σε τόσο εκτίμηση (ειδικά με τον τρόπο που έκανε το μάθημα), αλλά η έρευνά του, πραγματικά είναι κάτι το σπουδαίο.
Διαβάστε εδώ...

Ένα πάρα πολύ καλό άρθρο του Βαξεβάνη. Ίσως να το έχετε διαβάσει. Αν όχι, αξίζει τον κόπο.
Διαβάστε εδώ...

Φαντάζομαι όλοι θα ακούσατε για το θέμα με την υφυπουργό Τζάκρη που διόρισε στο μουσείο Πέλλας όλο της το σόι. Επίσης θα μάθατε ότι το θέμα κουκουλώθηκε. Δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο. Παρ' όλα αυτά μια χιουμοριστική αντιμετώπιση του από τον dr.Seeng.
Δείτε εδώ...

Επίσης, έχει αρχίσει μια απίστευτη επίθεση από τα κανάλια και τον πολιτικό κόσμο στα blogs. Θα το απλά. Τσούζει παιδάκια; Τσούζει;
Διαβάστε εδώ...

Ο ΚΥΡ σκιτσογραφεί

Η google, με έξυπνες ιδέες πλουτίζει...

Και για συμπέρασμα. Πόσο μικροί είμαστε...
Πραγματικά

Το χε πει και ο Χατζής άλλωστε... Με βασική λεπτομέρεια ότι ο τύπος που τράβηξε τη φωτογραφία κοίταζε από διαστημικό σταθμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: