Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010

Βάλε φωτιά σ' ότι σε καίει σ' ότι σου τρώει τη ψυχή

Μία συναυλία πριν από την εξεταστική μας κάνει καλό. Όπως ήταν το live του Πασχαλίδη το Φλεβάρη έτσι και τώρα ήταν η σειρά για συναυλία με τους Ανεστόπουλο και Αγγελάκα.

Οι συστάσεις και για τους δύο περιττές. Παίξανε ξεχωριστά, με τον Αγγελάκα παρ' ότι το σχήμα ήταν ακουστικό, κιθάρα και μπαγλαμάς, να βγάζει πολύ ένταση και δύναμη. Δεν τον είχα ξαναδεί και μιας και ευκαιρία δόθηκε, δεν θα τον έχανα με τίποτα.

Καλή αρχή σε όσους ξεκινάνε αύριο την εξεταστική, σε όσους ξεκινάνε γενικά τις επόμενες μέρες και καλή συνέχεια σε όσους έχουν ήδη ξεκινήσει.

Άντε και καλή τύχη μάγκες.(ξέρω ότι το τραγούδι δεν έχει πολύ σχέση με το θέμα, αλλά ας κρατήσουμε μόνο τον παραπάνω στίχο)

Υ.Γ.: Όποιος ξέρει τί όργανο είναι το theremin ή κάπως έτσι ας πει, γιατί το είχε σήμερα ο Ανεστόπουλος και μας έκανε πολύ εντύπωση.

Υ.Γ.2 : Διόρθωση στο από πάνω υστερόγραφο, γιατί είναι theremin και όχι feremi. Ότι ναι είχα ακούσει. Την απάντηση την έδωσε ο stepas και πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Theremin

1 σχόλιο:

Stepas είπε...

Ανεστόπουλος-Αγγελάκας! Καλή φάση.

Theremin:
http://en.wikipedia.org/wiki/Theremin