Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010

Rockwave festival

Λέμε τώρα. Γιατί μόνο ροκ δεν ήταν φέτος. Ποπ θα το έλεγες, σκα θα το έλεγες, οτιδήποτε άλλο εκτός από ροκ!

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Τελευταία μέρα του φεστιβάλ, Κυριακή, και το πρόγραμμα είχε, Γιάννη Αγγελάκα, Massive attack, Gogol bordelo και Ska-P. Γυρίζοντας, λοιπόν, την Κυριακή από το Βόλο, λέμε στον οδηγό του λεωφορείου να μας αφήσει στον κόμβο της Μαλακάσας, όπως κι έγινε και περπατώντας φτάσαμε στο χώρο της συναυλίας. Δυστυχώς χάσαμε τον Αγγελάκα, που ήταν ότι πιο ροκ είχε εκείνη τη μέρα, και τους massive attack, μέχρι να βρούμε κάποιον τρόπο να μπούμε.

Όταν τα καταφέραμε, λοιπόν, άρχιζαν οι Gogol bordelo. Καλοί, δεν λέω, αλλά γενικά δεν τα πάω καλά με τη ξένη μουσική και μου πέρασαν απαρατήρητοι. Ακολούθησε ο τελικός του Μουντιάλ και στη συνέχεια Ska-P. Ωραία φάση, κοπάνημα, χτύπημα, δεν μπορούσες να κάτσεις ακίνητος, αλλά πολύ παιδική μουσική. Λούνα Παρκ και παιδική χαρά!

Ούτε αυτούς όμως τους είδαμε όλους, καθώς έπρεπε να προλάβουμε το τελευταίο τρένο. Ρείξαμε ένα αγώνα δρόμου, αλλά ρωτήστε τον Φίλιππο να σας τα πει, που αφού έφτασε πάλι καλά!

Ωραία φάση πάντως, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να φέρνουν κάτι πιο ροκ από τα φετινά. Επίσης, θα μπορούσαν να βάλουν πιο φθηνά εισιτήρια. Αλλά κλασσικά στην Ελλάδα, τα πάντα έρχονται ακριβά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: