Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

Για τα καρναβάλια

Μου στέλνει προχθές το βράδυ ένας φίλος εδώ στη Ξάνθη το παρακάτω κείμενο

"Τζούλια vs Σάσα: Μια νύχτα που θα αναδείξει την νικήτρια

Σήμερα το βράδυ η Ξάνθη θα ζήσει μεγάλες στιγμές καθώς δυο κυρίες του τραγουδιού, η Τζούλια Αλεξανδράτου και η Σάσα Μπάστα, που είναι ορκισμένες αντίζηλες, θα τραγουδήσουν σε αντίπαλα μαγαζιά. Η Σάσα Μπάστα θα τραγουδήσει στο Εμπάργκο, ενώ η Τζούλια Αλεξανδράτου , που είναι καλεσμένη από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού για το καρναβάλι της Ξάνθης, θα εμφανιστεί στο Κυβερνείο σήμερα Τετάρτη αλλά και αύριο Πέμπτη 3 Μαρτίου."

Το κείμενο από εδώ

Το διαβάζω λοιπόν και κολλάω στην πρόταση που λέει "ενώ η Τζούλια Αλεξανδράτου , που είναι καλεσμένη από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού".

Και σκέφτομαι και λέω, που λένε και οι Locomondo, ααααα. Έλεγα που μπορεί να κολλήσει αυτό στιχάκι και να που βρήκα. Πόσο πιο κάτω μπορεί να πέσει αυτός ο πολιτισμός αυτής της χώρας. Η χώρα που τον γέννησε, όπως συνηθίζεται να λένε, τώρα καλεί γυναίκες που εμφανίζονται όπως τις γέννησε η μάνα τους.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε θα το σχολίαζα καν, αν στο κείμενο έγραφε ότι την κάλεσαν οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού, ο ένας από αυτούς είναι ο αντιδήμαρχος πολιτισμού, αλλά όταν αναφέρεις αυτόν τον τίτλο, τότε κάτι πάει στραβά.

Μάλλον είμαστε εντελώς για τα καρναβάλια, που έρχονται κιόλας...

Καλά να περάσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: