Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

The Ark Festival 2012 ( Βόλος)

To Ark Festival έφτασε και στην πόλη του Βόλου το προηγούμενο Σάββατο. Στις 31 Μαρτίου, λοιπόν, στις 6.30 το απόγευμα το Εκθεσιακό Κέντρο Βόλου άνοιγε τις πόρτες του για να υποδεχτεί το μουσικό φεστιβάλ. 

Ο κόσμος αρχίζει σιγά σιγά να εισέρχεται στον χώρο .To φεστιβάλ αρχίζει. Το πρόγραμμα ανοίγει το συγκρότημα Band Fatale. Ο χώρος όσο περνάει η ώρα γεμίζει όλο και περισσότερο. Στη σκηνή ανεβαίνουν οι Imam Baildi. Ο κόσμος αρχίζει να χορεύει και να τραγουδάει. Παρέα με το συγκρότημα ανεβαίνει και ο Mc Yinka.

Το πρόγραμμα συνεχίζει με Maraveyas Ilegal. Ο κόσμος συνεχίζει με αμείωτη ένταση τον χορό. Το κέφι ανάβει και φτιάχνεται μια εκρηκτική ατμόσφαιρα από μουσικούς και κοινό που διασκεδάζουν με  την ψυχή τους.
Τελευταίοι έκαναν την εμφάνισή τους οι Locomondo. Παίζοντας για περισσότερο από μια ώρα παλιές και νέες τους επιτυχίες έκλεισαν (όταν πια είχε αλλάξει η μέρα) με παλμό και δυναμικότητα ένα υπέροχο μουσικό γεγονός.


Προσπάθησα μέσα από κάποιες φωτογραφίες και video να σας δώσω κάπως το υπέροχο και δυνατό κλίμα της βραδιάς. Ελπίζω σύντομα να γίνει πάλι κάτι ανάλογο στην πόλη και να περάσουμε πάλι έτσι όμορφα. Για την ιστορία το εισιτήριο είχε 12 ευρώ στην προπώληση και 15 στην είσοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: