Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

To blog μας κέρδισε τελικά...

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όλους όσους με ψήφισαν αλλά και όσους ψήφισαν τον Μιχάλη! Μετά από 3 χρόνια ασχολίας μου με την φωτογραφία μέσα από τις φωτογραφικές ομάδες και το μεράκι και την αγάπη μου για τις εικόνες κατάφερα να κερδίσω μια μεγάλη μάχη. Οι φωτογραφίες του Μιχάλη αναμφισβήτητα ήταν πολύ καλές και δείχνουν το μέλλον που θα έχει ως φωτογράφος. Κρατάω πάντως μια πρώτη νίκη ώστε να συνεχίσω να ασχολούμαι με τα τοπία, τα πρόσωπα και ότι μου τραβάει την προσοχή. Άλλωστε, ο διαγωνισμός ήταν μια πρώτη αρχή στην καριέρα μου ως φωτογράφος (γιατί ως οικονομολόγος δεν το βλέπω). Όταν κερδίσω το παγκόσμιο βραβείο φωτογραφίας, τότε θα ευχαριστήσω πρώτα από όλους τον Μιχάλη που μου έδωσε την ευκαιρία να τον νικήσω σε ένα υγιή και ηθικό συναγωνισμό.

Τελικά, κέρδισε το blog μας πάντως. Μετά από καιρό κόσμος περιηγήθηκε σε αυτό και ψήφισε τον καλύτερο στον διαγωνισμό μας. Έγινε μια μεγάλη επανεκκίνηση, λίγες μέρες αφού το blog μας έκλεινε τα 4 χρόνια λειτουργίας του . Οι μέρες που έρχονται πιστεύω θα μας βρούνε με μεγάλες και εξίσου σημαντικές αναρτήσεις.

Ένα τραγούδι για όλους εμάς:

3 σχόλια:

Michalis είπε...

Σ' ευχαριστώ Κατερινιό για τα καλά σου λόγια! Ελπίζω να είμαι παρών στην βράβευσή σου για την καλύτερη φωτογραφία της χρονιάς!!!

Είχα ξεχάσει ότι την 23η Μαρτίου που μας πέρασε έκλεινε 4 χρόνια το blog.

Χρόνια μας πολλά λοιπόν!

dapnipako είπε...

Xronia sas polla k apomena. An k ime isixi k dn kanw sxolia pleon, sas parakolou8w akoma pou k pou apo tin agglia. Xronia sas polla k pali. K euxomai n t 100stisete!!!! Dafni

Michalis είπε...

Σ' ευχαριστούμε πολύ Δάφνη. Ελπίζω να είσαι και να περνάς καλά εκεί στα ψηλά!