Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011

ΕΛ.ΑΣ. το μεγαλείο σου

Για άλλη μια φορά η ελληνική αστυνομία έκανε τη δουλεία της. Ήταν εκεί για να πάρει δραστικά μέτρα κατά των ταραχών που γίνονται στις πορείες. (Δε θα μιλήσουμε για το αν τα προκαλούν οι ίδιοι). Αυτή τη φορά το ανελέητο ξύλο που ρίχνουν τα καλόπαιδα των ΜΑΤ (τώρα καλόπαιδα είναι κολόπαιδα είναι, θα σας γελάσω) είχανε και τραγική κατάληψη. Σήμερα, ένας άνθρωπος που βγήκε στο δρόμο να διαμαρτυρηθεί κατέληξε στο νοσοκομείο σε κώμα. Η κατάστασή του είναι εξαιρετικά κρίσιμη και τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα σημαντικά.

Φυσικά θα γίνει η κατάλληλη ΕΔΕ θα μιλήσουμε για άλλο ένα μεμονωμένο περιστατικό και όλα μέλι γάλα. Πάντως πρέπει στην Αθήνα να έπεσε πολύ ξύλο, όπως δείχνουν και τα τρία βίντεο παρακάτω.

Όσο για τα αγαπημένα μας Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, σήμερα δεν σταματήσανε την απεργία τους (εκτός από το koutipandoras και το in.gr) για να μεταδώσουν το γεγονός, όπως είχανε κάνει πριν ένα ακριβώς χρόνο για τους αδικοχαμένους στη Marfin. Σωστά είχανε πράξει τότε (χωρίς να σχολιάσουμε την υπερβολή τους πάνω στο θέμα), αλλά τα δύο μέτρα και δύο σταθμά είναι που σε εξεργίζουν.

Μακάρι το παλικάρι να ξεπεράσει την κρίσιμη κατάσταση και να γίνει σύντομα καλά.
Μακάρι οι μπάτσοι που τον χτύπησαν να μην μπορέσουν να κοιμηθούν πάλι ξανά. Αλλά με τη γουρουνιά που κουβαλάνε δεν νομίζω να νιώθουν τύψεις.

ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: