Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

Αχ αυτά τα κωλόπαιδα...

Πορεία των μαθητών εχθές στο Σύνταγμα και η κυβέρνηση του Μπατσόκ είπε να απαντήσει με ξύλο. Μα μικρά παιδιά, αντί να κάθονται σπίτι τους και να βλέπουν παιδικά και putty θέλουν να τρέχουν για πορείες. Γι αυτό, οι καλοί αστυνομικοί, τους τις έβρεξαν για να γυρίσουν σπίτι και να αποχαυνωθούν μπροστά στην τηλεόραση ή στην οθόνη του υπολογιστή για να διαβάσουν τα μαθήματά τους, μιας και βιβλία δεν υπάρχουν.

Διαμαρτύρονται, λοιπόν, τα παιδιά για τις ελλείψεις σε βιβλία και σε καθηγητές και δασκάλους. Δεν λέω, πάντα υπάρχει στις μαθητικές καταλήψεις η άποψη  την κάνουμε την κατάληψη για να την κάνουμε, αλλά τώρα νομίζω ότι υπάρχει σοβαρός λόγος. Και δεν επιτρέπεται σε καμία κυβέρνηση και σε καμία αστυνομία να χτυπάει 15χρονα. Οι κύριοι των ματ, μάλλον δεν ντρέπονται να χτυπάνε τα ίδια τους τα παιδιά. Εκτός αν τους κατηγορώ τζάμπα και τα 15χρονα βγάλανε από τις τσάντες, αυτές για τα cd όχι με τα βιβλία, τις μολότοφ και τις πέτρες, αλλά για κάποιο λόγο το σενάριο αυτό δε με πείθει...

Γι αυτό μην ξαναπεί κανείς, ότι οι ματατζήδες κι αυτοί οικογένειες και παιδιά έχουν και πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους και ότι τους λένε για να ζήσουν, γιατί θα πρέπει να βάζει το επόμενο βίντεο και να το βλέπει, όταν κάνει τέτοιες σκέψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: