Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Ένας χρόνος φεύγει...

Λίγες ώρες πριν φύγει το 2011 σε όλες τις κουβέντες με τους φίλους αλλά και στις προσωπικές σκέψεις παίζει το πως πέρασε και αυτός ο χρόνος, τι άφησε πίσω του και τι έρχεται! Σχέδια για την νέα χρονιά, στόχοι και ανυπομονησία για την αλλαγή. Νομίζω, πως η χρονιά που φεύγει ήταν μια δύσκολη χρονιά για τους περισσότερους και κάπως περίεργη για την κοινωνία. 

Όπως και όλες οι προηγούμενες χρονιές μου άφησε πολλές γλυκές αναμνήσεις και πολλές πίκρες. Αυτή τη φορά αποφάσισα να κόψω την μεγάλη και ατελείωτη λίστα με νέους στόχους (όπως έκανα κάθε χρόνο) και να περιοριστώ στα βασικά και τελικά πιο ουσιαστικά (μπας και μια χρονιά πετύχω όλους τους στόχους μου)! Έτσι και αλλιώς, όπως λέει και ο Τερζής και αν ψάχνεις σε πολυώροφα στα υπόγεια είναι θέα...

Και φεύγοντας από τις προσωπικές μου εμπειρίες πιστεύω πως η παρακάτω εικόνα (την οποία και έκλεψα από την φίλη μου Σοφία) ταιριάζει απόλυτα σε πολλούς για την χρονιά που αφήνουν πίσω και τις προσδοκίες για το 12...


Για όλους αυτούς , λοιπόν, που αισθάνονται λίγο χαμένοι (μέσα σε αυτούς και εγώ) και χωρίς πολλές προσδοκίες και με μια δόση πίκρας και απογοήτευσης αφιερωμένο το επόμενο τραγούδι...


Δεν πειράζει που δεν σου 'ρθε η ζαριά
Τζογάρισες στο όνειρο και είσαι έτοιμος για όλα...
Το ξέρεις πως είναι κερδισμένος τελικά
όποιος χαμογελάει μπροστά στην καρμανιόλα

Το 2012 ανοίγεται μπροστά μας..Ελπίζω να έχει πιο πολλές καλές παρά άσχημες στιγμές και κυρίως να έρθει αυτή η αλλαγή που όλοι προσμένουμε! Αντέχουμε ακόμα... Άλλωστε ακόμα και η Vodafone κάνει επανάσταση... Εσύ? 


Αφιερωμένο σε όλους αυτούς που γέμισαν με όμορφες στιγμές και αναμνήσεις μέσα από τα ταξίδια, τα γέλια , τους καυγάδες, τον "δρόμο" και την καθημερινότητα το 2011 μου!

7 σχόλια:

Michalis είπε...

Άντε να φύγει αυτός ο γαμωχρόνος. Πόσο ακόμα θα μπορούσαμε να αντέξουμε σε ένα χρόνο.

Ας ελπίσουμε ότι το 2012, αντί για την καταστροφή του χρόνου, θα φέρει την καταστροφή αυτής της καταστροφικής για όλους μας κατάστασης. Μακάρι να κάνουμε ότι και η vodafone!

Καλή χρονιά σε όλους.

Υ.Γ.: Όποιος κάνει την πρώτη ανάρτηση του χρόνου τι κερδίζει;

Fouska είπε...

Την χαρά της πρωτιάς??? Θέλεις να είσαι ο πρώτος? Άντε με το καλό...! Καλά να περάσετε συνblogers!

Michalis είπε...

Μπορεί να δούμε ξανά ανάρτηση από το Φίλιππο το βράδυ!

Weirdo είπε...

Με αυτο το πλευρο να κοιμασαι...

Michalis είπε...

Πρέπει κάποια στιγμή να ανεβάσεις από εντυπώσεις, βίντεο και φωτογραφίες από το χθεσινό live, για να τα δούμε κι εμείς οι άτυχοι που ήμασταν μακρυά και δεν μπορέσαμε να ρθούμε!

Fouska είπε...

Οοοοο αυτό θα είναι όντως μια διαφορετική αρχή της χρονιάς.. Κάνε την διαφορά Weirdo μπας και αλλάξει τίποτα στη ζωή μας από το ποδαρικό σου!!! Και μπείτε και κανένα msn να σας μιλήσει κανένας άνθρωπος...! Καλά να περάσετε.... !!

Weirdo είπε...

Το msn φίλτατη Κατερίνα έχει πεθάνει. Οποιοσδήποτε όμως είναι τόσο αφοσιωμένος στο blog ώστε να διαβάζει τα comments, μπορεί να με βρει στο skype με το όνομα filippos89.

Υ.Γ. Η έμπνευση μου είναι σε ύφεση επομένως δύσκολο να κάνω τη διαφορά.

Υ.Γ.2 Κατερίνα keep going. Κράτα το blog ζωντανό.