Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Άστεγοι...

Τελικά οι locomondo και το κατά τα άλλα ρυθμικότατο τραγούδι τους "Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα", έπεσαν λίγο έξω για φέτος. Μέχρι στην πόλη του Βόλου έκαναν την εμφάνιση τους μερικές νυφάδες χιόνι. Ταυτόχρονα όμως με την χαρά κάποιων για το χιονάκι, το τζάκι, το κρασί και την παρέα υπάρχουν και αυτές οι εικόνες...
Άστεγοι... Σε όλα τα σημεία των πόλεων της χώρας. Και επειδή το κρύο είναι τσουχτερό, παρακάτω δίνονται κάποιες πληροφορίες για τηλέφωνα και σημεία που μπορούμε να απευθυνθούμε και να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους προσωρινά να ζεσταθούν ώστε να μην έχουμε γεγονότα όπως στο Βόλο που πέθαναν δύο συνάνθρωποι μας από το κρύο. Για αυτό τηλεφωνήστε ΑΜΕΣΩΣ μόλις πέσει στην αντίληψη σας κάποιος άστεγος. H παρακάτω εικόνα τα λέει όλα:


Για την Αθήνα: τηλεφωνήστε στο 1960 (θα είναι ανοικτή όλο το 24ωρο η γραμμή) και δώστε το σημείο που βρήκατε κάποιων άστεγο ώστε να τον μεταφέρουν σε ένα ζεστό μέρος ή αν δεν θελήσει να πάει τότε να του δοθούν κουβέρτες. Επίσης θα είναι ανοιχτοί για την φιλοξενία αστέγων οι χώροι :
  1. Λέσχη Φιλίας (Κίου 5, Κυψέλη)
  2. Γυμναστήριο Ρουφ (Πειραιώς και Εχελιδών 69)
  3. Λέσχη Φιλίας (Αγίου Μελετίου και Ξεναγόρα 6)


Για την Θεσσαλονίκη : Οι χώροι φιλοξενίας  και τα τηλέφωνα είναι :
  1. Ε' Καπη (Γαμβέτα 56 και Φλέμιγκ 36), τηλέφωνο 2310 838603
  2. 13ο Γυμνάσιο  (Εθνικής Αμύνης 26)
  3. Β΄ Καπη (οδός Λαγκαδά 35)
Για τον Βόλο : Θα είναι ανοικτό όλο το 24ωρο το Καπη (Κωνσταντά με Δον Δαλεζίου), τηλέφωνο 24210 70039

Υ.Γ Όποιος γνωρίζει και για άλλες πόλεις ας αφήσει ένα μήνυμα να ξέρουν και οι υπόλοιποι που να απευθυνθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: