Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2008

Συναυλία Παπακωνσταντίνου και όχι μόνο

Με μία μικρή καθυστέρηση, νομίζω ότι ήρθε η ώρα για να γράψω τις εντυπώσεις μου από τη συναυλία του Βασίλαρου. Ότι και να πω θα είναι πραγματικά λίγο. Εντάξει, δεν είναι σαν τις συναυλίες που έκανε ο Παπακωνσταντίνου παλιά, όταν μάζευε ούτε εγώ ξέρω πόσο κόσμο, (http://www.youtube.com/watch?v=SKbZZJgivRE) αλλά ήταν πολύ ωραία. Δυστυχώς μέχρι προχθές δεν είχα πάει ξανά να τον ακούσω. Και επιτέλους κατάφερα να πετύχω συναυλία του. Αν μάλιστα έλεγε λιγότερα καινούργια τραγούδια και περισσότερα παλιά, θα ήταν ακόμα καλύτερα. Δεν ήταν βέβαια μόνος του, οπότε αυτό μοίραζε λίγο το χρόνο, αλλά και πάλι θα μπορούσε στο τέλος να είχε πει περισσότερα. Όλοι τους όμως ήταν πολύ καλοί. Ζουγανέλης, αν και δεν κόλλαγε εντελώς στο κλίμα, έδινε έναν απίστευτο τόνο χιούμορ και χαβαλέ στη συναυλία. Ο Μπουλάς, είναι φωνάρα και το απέδειξε για άλλη μία φορά, με τραγούδια όπως Αλλάξανε τα γούστα σου, Μπανάκι μανάκι, Φλασάκι και άλλα. Ο Θηβαίος και αυτός πάρα πολύ καλός, έδωσε ρέστα.
Όσο για τον κόσμο. Απλά απίστευτος. Μπορεί να ήταν μόνο 6-7 χιλιάδες, αλλά ειδικά όσοι ήμασταν κάτω, δεν σταματήσαμε ούτε στιγμή να τραγουδάμε να χοροπηδάμε κτλ. Καπνογόνα, μπουκάλια με νερά να αδειάζουν στον αέρα. Ένας γενικός χαμός. Άλλωστε σε συναυλία του Βασίλη πήγαμε, όχι στο μέγαρο.

ΒΑΣΙΛΗ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ Σ' ΑΚΟΥΜΕ...Στο τέλος το βίντεο πηγαίνει λίγο τραμπάλα γιατί χοροπήδαγα μέσα στο γενικό χαμό (Ακόμα λείπαμε την αδερφή μου γιατί ο ώμος της πρέπει να πιάστηκε λίγο, καθώς στηριζόμουνα πάνω της για να παίρνω περισσότερο ύψος).

Το πρωτάθλημα αρχίζει η εξέδρα πλημμυρίζει γίνεται χαμός σε κάθε γκολ...

6 σχόλια:

dapnipako είπε...

θα ήθελα να ήμουν στη συναυλία της Κρήτης, αλλά και στη Βάρη καλά ήταν! http://dapnipako.blogspot.com/2008/07/sinaulia-vari.html Εσύ πως πέρασες?

Michalis είπε...

Συμπλήρωσα το κείμενο, οπότε απάντησα και στην ερώτηση σου!

Michalis είπε...

Ξέχασα να αναφέρω:
1ον. Ο Παπακωνσταντίνου είπε ένα πολύ επιτυχημένο. Ότι η ολυμπιακή φλόγα έφτασε στο Πεκίνο από την Αρχαία Ολυμπία δέντρο δέντρο.
Και 2ον, ο Ζουγανέλης έκανε μια μεγάλη γκάφα στο τέλος όταν είπε ότι το καζανάκι στα κρητικά λέγεται Καζαντζάκης οπότε έφαγε μια γιούχα η οποία ήταν όλη δική του.

Weirdo είπε...

Κι εγώ που θυμάμαι καθαρά τον Λαζόπουλο, στην έκτακτη εκπομπή για τα καμμένα πέρσι, να λέει:
"Δέντρο δέντρο θα στείλουμε την φλόγα στο Πεκίνο..."

Michalis είπε...

Τέλος πάντων όποιος και να το ειπε πρωτος απολυτο δικιο εχει.

Michalis είπε...

Μολις διαπιστωσα οτι ειχα κανει λαθος στη διευθυνση του βιντεο απο παλια συναυλια του Παπακωνσταντινου. Και το διορθωσα αμεσως.